Välkommen till Bomull och Linne

Nu lanserar vi Bomull och Linne, den naturliga platsen för att hitta och köpa kuddar, sängkläder, handdukar, filtar och plädar och allt som är mjukt, värmande och är avgörande för den där sista lilla pusselbiten för att en inredning ska bli perfekt.

Vi kommer att fylla på med produkter och varumärken varje dag, men kommer aldrig att tumma på design eller kvalitet. Alla varor handplockas och vi kommer inte att presentera några produkter som vi inte själva älskar, eller åtminstone får höga vill-ha vibbar av.

Vi har startat Bomull och Linne för att vi kände att vi själva saknade en sida som den här, och för att vi brinner för just mjuka, varma sköna och fantastiskt snygga produkter och varumärken.

Vår målsättning är även att vara behjälpliga och tillgängliga för att svara på era frågor, smidigast via mail eller sociala medier som Facebook.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar, eller bara vill ge feedback på något vi gjort bra eller något som ni tycker vi borde ändra på.

 

Varmt välkomna till Bomull och Linne!

Sociala Medier