Första veckan och första ordern!

I fredags smyglanserade vi Bomull & Linne och vi har nu ett gediget arbete framför oss att hitta och kvalitetssäkra fantastiska produkter som passar in i vår vision och vårt koncept. Första ordern är även lagd, och det blev en lurvigt mjuk kramgo kompis från Beach House

Idag har vi ca 100 produkter noggrant utvalda och kvalitetssäkrade av oss på Bomull & Linne. I veckan kommer det att hända mycket med sidan och inom en vecka kommer vi ha dubblat utbudet av produkter, så se till att hålla dig uppdaterat. Se till att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad när det händer något. Inom kort kommer vi att introducera Bomull & Linneakademin som är en samlingsplats med skötselråd, tips och kunskap om olika tyger, stilar och begrepp.

Vi är även stolta att nu kunna erbjuda Beach House under konceptet Bomull & Linne. Fantastiskt mjuka och fina produkter i Jerseytyg. Övriga märken som finns idag är GANT Home, Kosta Linnewäfveri, Mille Notti, Newport Collection och Pellevävare. För den riktiga traditionella linnefantasten rekommenderar vi att du kikar på Pellevävares fantastiska lakan och påslakan i 100% linnetyg.

Sociala Medier